TAINAN, TAIWAN - The Community Clubhouse, located in a residential building in Tainan, offers its residents spacious rooms for relaxation and joint activities on three floors; spa areas are just as important as yoga rooms and a shared kitchen. 
 Dark colors, exquisite woods and indirect lighting dominate the elegant interior. The kitchen is completely coordinated with the lounge and merges with it to become one, helped by the handle-less fronts and the unit installed flush in a niche with an elegantly integrated work-area. 
csm_740-D10-127-130-j15_c628e6d2f7.jpg
 A worktop juts out of the spacious food preparation island, lightening the effect of the island block, and can be used by several people as a bar.
 Embedded in a complex ecosystem, the Clubhouse is operated energy-efficiently and is surrounded by a water landscape and lush trees. The architect‘s main concern was to create a building in which nature and inhabited space merge.
 ARCHITECT: KENG FU LO "FOR ME THE KITCHEN IS... THE BEST PLACE TO COMMUNICATE WITH PEOPLE"
prev / next